Lyt til artiklen

Bliver Caroline Wozniackis for længst udsolgte afskedskamp mod Serena Williams 18. maj i Royal Arena på Amager spillet som planlagt?

Indtil videre er svaret ja. B.T. har gennem flere dage forsøgt at komme i kontakt med stævnearrangøren f-reklame, der har Mads H. Frederiksen som direktør. Imidlertid er henvendelserne på såvel telefon, sms som mail ikke blevet besvaret.

Spørgsmålet må dog betragtes som relevant, eftersom tennissæsonens anden grand slam-turnering, French Open, i Paris på grund af den globale corona-epidemi er blevet flyttet fra slutningen af maj til september.

Hertil kommer, at såvel Caroline Wozniacki som Serena Williams har valgt at isolere sig fra omverdenen.

Så sent som lørdag lagde Serena Williams ovenstående billede ud på Instagram.

I denne fortæller den amerikanske tennislegende, at hun i øjeblikket opholder sig hjemme.

Hvad angår Caroline Wozniacki, er hun ifølge eget udsagn fast besluttet på at gå i selvvalgt karantæne sammen med ægtemanden, David Lee, når de efter en Afrika-tur returnerer til bopælen i Monaco.

Beskeden blev på Instagram ledsaget af dette billede:

Beslutningen om at bære ansigtsmasker i den afrikanske lufthavn var der en følger, der følte sig stødt over, og derfor valgte personen at henvende sig direkte til den danske tennisstjerne i kommentarfeltet.

'Vi har ikke særlig mange tilfælde af corona-smittede her (i Afrika, red.) sammenlignet med de andre lande, du rejser rundt i, så lad være med at skrive så uvidende,' skrev den utilfredse følger.

Caroline Wozniacki opdagede herefter kommentaren, som hun valgte at reagere på:

'Jeg er med på, at der er ikke er mange smittetilfælde i Afrika, men det ændrer ikke på, at vi gerne vil hurtigt hjem, inden resten af verden lukker ned.'

Caroline Wozniacki og David Lee efter danskerens sidste kamp som professionel tennisspiller.
Caroline Wozniacki og David Lee efter danskerens sidste kamp som professionel tennisspiller. Foto: KIM HONG-JI
Vis mere

I samme ombæring var der ligeledes en fortørnet følger, der mente, danskeren snyltede på sundhedsvæsenets ressourcer.

'Godt gået. At spilde i forvejen begrænsede midler fra sundhedssektoren og derefter stolt reklamere med det,' kommenterede en anden følger.

Netop den kommentar blev dog for meget for tennisdarlingen, der røg til tastaturet for at forsvare sig endnu en gang:

'Er du seriøs? Jeg har et svagt immunforsvar, og min familie og jeg gør alt, hvad vi kan, for at undgå hospitaler. Derfor bærer vi også masker og går i selvisolation, når vi kommer hjem.'

 Caroline Wozniacki er ifølge eget udsagn plaget af kronisk leddegigt.
Caroline Wozniacki er ifølge eget udsagn plaget af kronisk leddegigt. Foto: Yong Teck Lim
Vis mere

Caroline Wozniacki lider af den kroniske sygdom leddegigt, som har fået hende til omlægge sin kost, da det er vigtigt for hende at spise anti-inflammatorisk mad, fortalte hun sidste år.

I januar stoppede hun sin aktive karriere som tennisspiller, efter hun blev slået ud af tuneseren Ons Jabeur i tredje runde af Australien Open, men i øjeblikket er det ikke kun danskeren, der holder sig væk fra de største tennisturneringer.

Verdens professionelle tennisspillere må nemlig indstille sig på en lang pause, efter alle tennisturneringer i ATP- og WTA-regi er blevet suspenderet frem til 7. juni.