Australske Lisa Curry har gennemlevet enhver mors værste mareridt de seneste otte måneder.

For i september sidste år mistede hun sin 33-årige datter, Jaimi, efter længere tids sygdom. Og siden da har den tidligere OL-svømmer og familien været igennem en forfærdelig tid.

En tid, hun nu selv sætter ord på i en klumme i mediet News.

»Sorgen og de konstante tanker er udmattende og overvældende, og det er, som om det aldrig får en ende,« skriver hun og tilføjer:

»Jeg er træt af at være træt. Jeg er træt af at være ked af det. Jeg er ked af, at alt det positive i min sjæl er forsvundet.«

Lisa Curry forklarer desuden, hvordan det store tab har sendt hende ud i en mørk, mørk periode, hvor hun ikke længere kan kende sig selv:

»Mine muskler gør ondt, og smerten føles, som om jeg er blevet ramt af en lastbil. Nogle dage føler jeg, at jeg aldrig bliver den samme igen.«

Hun har tidligere beskrevet sin datter som en kvinde, der altid var venlig, og som elskede blomster, madlavning, kunst og at lave mad, for blot at nævne nogle af tingene.

Ifølge den 59-årige mor talte nu afdøde Jaimi ofte åbent om døden, efter hun ifølge flere engelske medier i mange år havde kæmpet med blandt andet alkoholmisbrug og en spiseforstyrrelse, inden hun døde.

Blandt andet som følge af, at hendes kæreste, Lachy Crossley, pludselig døde i 2017. Noget, der ifølge Saturday Telegraph sendte Jaimi ned i et sort hul.

En kamp, hun var vidne til, men som hun ikke har ønsket at gå i detaljer med indtil videre.

Lisa Curry nåede i sin aktive karriere at deltage ved OL tre gange – i Moskva i 1980, Los Angeles i 1984 og Barcelona i 1992.

Hun vandt i løbet af karrieren i alt 15 guldmedaljer, syv sølvmedaljer og otte bronzemedaljer ved internationale svømmestævner.