Han er tidligere Superliga-profil, udlandsprofessionel, lottomillionær og tv-ekspert. Nu vil han være sportschef i Sønderjyske.

B.T. kan fortælle, at 39-årige Tommy Bechmann har lagt billet ind som afløser for Hans Jørgen Haysen i Superliga-klubben og søgt stillingen.

»Det har jeg ikke lige nogen kommentar til,« siger Tommy Bechmann, der foruden Superliga-fodbold kom forbi Bochum og Freiburg i Tyskland.

Han vil dog gerne fortælle, at han finder jobbet interessant.

Hans Jørgen Haysen er stoppet i Sønderjyske, og der er endnu ikke fundet en afløser.
Hans Jørgen Haysen er stoppet i Sønderjyske, og der er endnu ikke fundet en afløser. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Jeg ønsker ikke at kommentere på den enkelte stilling, men jeg vil gerne sige, at det er et job, jeg gerne vil have over tid, og jeg er ved at uddanne mig i den retning,« lyder det fra Tommy Bechmann, der er i gang med at skrive sit speciale i strategi, organisation og ledelse.

Det var i Sønderjyske, at Tommy Bechmann sluttede sin succesfulde karriere i 2017 efter mere end fem år i klubben, og han blev hentet af den mand, han gerne vil afløse.

Hans Jørgen Haysen stoppede i midten af februar sit lange virke i Sønderjyske, fordi han fik et jobtilbud i AGF, men det røg i vasken på grund af en personalesag i Sønderjyske.

Døren til Sønderjyske er helt lukket for Hans Jørgen Haysen, og derfor leder klubben fortsat endnu efter en ny sportschef.

Ifølge B.T.s oplysninger går Sønderjyske efter en dansk sportschef med lokal forankring, og samtidig pønser Superliga-klubben i øjeblikket på en plan om at dele Hans Jørgen Haysens tidligere stilling op i to, så en kommende sportschef kan fokusere mere sine fokusområder end de daglige gøremål i klubben, som Haysen også havde til opgave.

Tommy Bechmann blev efter karrierestoppet i 2017 tv-ekspert på Discoverys Superliga-dækning. Det job har han dog ikke længere. Det var også i 2017, at han var så heldig at vinde i Lotto, mens han var på solferie.