FC Københavns helt store stjerne i denne sæson, Robert Skov, må kigge langt efter sin landsholdsdebut i denne omgang.

Den 22-årige kantspiller er her til morgen blevet undersøgt i sit højre knæ. Dommen er, at han ikke bliver klar til de kommende landskampsopgaver, som han ellers er udtaget til. I stedet er Jacob Bruun Larsen fra Borussia Dortmund udtaget.

»Han ventes ude i de kommende par uger,« skriver FCK på klubbens hjemmeside om Robert Skovs situation.

I aftes blev Skov skadet i superligakampen mod Hobro IK i Parken. Her blev han ramt på højre knæ i en benhård tackling af Martin Mikkelsen. Efterfølgende måtte han humpe ud af kampen, da det viste sig, at han ikke kunne spille videre for fuld kraft.

Robert Skov tackles hårdt.
Robert Skov tackles hårdt. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg havde set frem til at være en del af A-landsholdet til de kommende kampe, men sket er sket,« siger Robert Skov til FCK.dk.

Ifølge landsholdets læge er det et skrub på ledbåndet, som holder Skov ude.

»Heldigvis er det ikke en alvorlig skade, og jeg må bare arbejde videre, når jeg er tilbage, og så håber jeg, at chancen kommer igen, hvis jeg gør det godt for FCK. Nu bruger jeg bare min energi på at blive hurtigt klar igen,« siger Skov.

Robert Skov har endnu sin landskampsdebut til gode, men har længe banket på til Åge Hareides mandskab qua sin forrygende sæson, hvor han foreløbigt har scoret 23 gange i Superligaen, hvor han er suveræn topscorer.

Jacob Bruun Larsen kan få landhsoldsdebut.
Jacob Bruun Larsen kan få landhsoldsdebut. Foto: LEON KUEGELER
Vis mere

DBU oplyser, at Jacob Bruun Larsen opgraderes fra U21-lansholdet til A-landsholdet, hvor han får Skovs plads i truppen.

20-årige Bruun Larsen, som huserer på kanten, kan få landsholdsdebut.

Han har i denne sæson fået sit gennembrud i Bundesligaen for Borussia Dortmund, som kæmper side om side med Bayern München om det tyske mesterskab.

Danmark møder Kosovo i en testkamp på torsdag og Schweiz i en vigtig EM-kvalifikationskamp den efterfølgende tirsdag.