Det er sjældent, vi ser den slags følelser fra Ståle Solbakken.

Torsdag kom det frem, at Dame N'Doye og FC København ikke kunne blive enige om en kontraktforlængelse for senegaleseren, og det har været en svær samtale for Ståle Solbakken.

Det fortæller nordmanden i et interview på FCK's hjemmeside, hvor følelser tydeligt også har sat sit spor i FCK-manageren, når han taler om Dame N'Doyes tid i FC København.

»Jeg kommer ikke til at udlevere, hvad de og de har sagt, og hvad de og de følte. Det føler jeg ikke er rigtigt. Det, jeg kan sige, er, at vi har strakt os langt, fordi Doye er den, han er. Vi har prøvet at gøre alt, hvad vi kunne, hvor vi var ansvarlige, samtidig med at vi løb en ganske stor risiko.«

»Doye og jeg havde en hjerteskærende samtale senest i går, men der er ingen vej tilbage. Vi har gjort alt, hvad vi kunne. Jeg tror også, Doye er indforstået med, at det er blevet, som det er,« siger Ståle Solbakken.

Nordmanden fremhæver ordet legende som et ord, vi, ifølge Solbakken, er blevet lidt for gode til at kaste rundt med. Men her føler han, det er passende.

»Han har givet os utroligt meget. Han er den bedste spiller i FCK nogensinde. Han er måske den bedste i Superligaen nogensinde. Jeg forstår fansenes reaktion, men det er altid sådan, at på et tidspunkt er det slut. Nu sluttede det på den smukkeste måde,« siger Ståle Solbakken med henvisning til scoringen mod FC Nordsjælland, der var med til at sikre sølvmedaljerne.

Dame N'Doye selv indikerede på sin Instagram-profil i dag, at nærmest blev presset ud af klubben på grund af et for sløjt tilbud fra FCK. Læs mere om den sag her.