VAR trak igen de fleste overskrifter fredag aften, da OB besejrede AaB med 1-0 i Odense i Superligaen.

I dommerens tillægstid bragede gæsternes Tim Prica nemlig 1-1-målet i kassen, men et VAR-tjek annullerede scoringen for offside.

Offsiden var dog ikke til at se – heller ikke på de langsomme og frosne billeder. Og det var fik TV3 Sport-eksperten Kenneth Emil Petersen til at sige sin ærlige mening om videosystemet.

»Jeg er simpelthen så træt af det. Det der kan aldrig nogensinde være en klar og åbenlys fejl,« lød det blandt andet i nedtaktsstudiet efter kampen, inden han fortsatte:

OB slog AaB med 1-0 fredag aften i Superligaen.
OB slog AaB med 1-0 fredag aften i Superligaen. Foto: Claus Fisker
Vis mere

»VAR er ved at tage den sport, som jeg elsker og gøre til en katastrofe. Helt seriøst, det synes jeg.«

Den tidligere Superliga-profil kunne ikke holde sine frustrationer tilbage, da han så stregen, som offside-kendelsen var blevet dømt ud fra.

»Vi stopper spillet hele tiden og kigger efter små fejl, som 10 ud af 10 dommere aldrig kan se i situationen. Jeg synes, det er en joke.«

Du kan se hele episoden med den utilfredse tv-ekspert øverst i artiklen.

TV3 Sport-eksperten siger afsluttende, at fredagens kendelse minder om noget fra en anden liga. Og der skal Superligaen ikke hen.

»Jamen, det er en katastrofe. Vi kan snart sige velkommen til Premier League, hvor det er et millimeterdemokrati. Det tager bare alt kærligheden fra den sport, vi elskede på et tidspunkt.«