FC København-stjernen Viktor Fischer trak de fleste overskrifter søndag aften i Aarhus, efter FCK havde slået AGF med 2-1.

Årsagen var primært, at den 26-årige kantspiller lå meget ned i kampens slutfase efter dueller med modstanderne, og mange mener, at han overspillede situationerne.

Mandag aften tilsluttede TV3 Sport-eksperten Bo Henriksen sig dem, der synes, det var for meget. Det gjorde han klart i programmet 'Offside'.

»Jeg synes, det er selviscenesættende og selvhævdende. Jeg er med på, at vi allesammen spiller spillet, som han siger, men der er ingen grund til at overspille på den måde der og i den grad sætte sig selv i scene,« sagde han og fortsatte:

Den tidligere Horsens-træner langer ud efter Viktor Fischer.
Den tidligere Horsens-træner langer ud efter Viktor Fischer. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Man kan også se de billeder her, at det er så forkasteligt, at man kigger op og prøver at gøre det værre, end det i virkeligheden er. Det synes jeg.«

Viktor Fischer forsvarede sig selv efter kampen og sagde, at det gør ondt, når man lander forkert på sin skulder eller bliver sparket i ribbenene.

Bo Henriksen synes dog heller ikke, at hele skylden er hos FC København-stjernen.

»Men det største problem her er, at dommeren skal være nødt til at give ham et gult kort lidt hurtigere. Selvfølgelig spiller alle på, hvis man er foran, at så tager man lige 10 sekunder her og der, men det der er langt, langt over grænser.«

Men der findes ligeledes dem, der mener, at Fischer er en gevinst for Superligaen efter søndagens optræden. Det kan du læse mere om her.

Der blev efter kampen kastet ølkrus efter kantspilleren, og det resulterede i, at en person blev sigtet.