Et stort og formentlig svært Champions League-eventyr venter for FC Midtjylland, men måske bliver det uden en af holdets vigtigste spillere.

Ifølge B.T.s oplysninger ligger der et bud fra Trabzonspor på anfører Erik Sviatchenko, som frister den stærke midterforsvarer, og som FC Midtjylland er nødt til at forhold sig til.

B.T. erfarer, at buddet fra den tyrkiske storklub er på omkring to millioner euro (ca. 15 millioner kroner). FC Midtjylland og Sviatchenko har angiveligt en 'gentleman's agreement', om at han skal sælges, hvis der kommer et bud i en vis størrelsesorden.

Tyrkerne skulle lokke den snart 29-årige dansker med en million-hyre, som kan bøffe hans årsløn gevaldigt op.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Erik Sviatchenko har ikke lagt skjul på, at han på et tidspunkt vil prøve sig af igen i udlandet, efter at han vendte retur til barndomsklubben fra Celtic i januar 2018.

Derfor kan det meget vel ende med, at FCM-anføreren inden transfer-deadline på mandag vælger at takke nej til Champions League-oplevelserne med Ulvene for i stedet at tilbringe de næste år i karrieren i det fodboldgale land, hvor Trabzonspor er blandt de største.

Den tyrkiske storklub har fulgt Sviatchenko i mere end et år, og har tidligere budt på ham. Tipsbladet skrev i aftes om et Trabzonspor-bud på Sviatchenko, ligesom rygterne også svirrer i den tyrkiske sportspresse og blandt fans af klubben.

B.T. har talt med hovedpersonen, men han ønsker ikke at kommentere historien.