FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen er i weekenden blevet ramt af en stor tragedie.

Han har mistet sin 29-årige lillebror i en trafikulykke. Det oplyser FC Midtjylland i en pressemeddelelse lørdag formiddag.

'FC Midtjylland har med stor sorg modtaget meddelelsen om, at vores målmand Jesper Hansen har mistet sin 29-årige lillebror i en trafikulykke på Sjælland,' skriver den midtjyske klub.

»Vi sender vores dybeste medfølelse og varmeste tanker til Jesper og hans familie,« siger klubbens direktør Claus Steinlein i pressemeddelelsen.

Han understreger, at de i klubben selvfølgelig er der for den 34-årige målmand, der nu går igennem en svær tid.

»Alle i FC Midtjylland vil selvfølgelig gøre, hvad de kan, for at hjælpe og støtte Jesper og hans nærmeste,« siger Claus Steinlein om Jesper Hansen, der kom til FC Midtjylland i 2017.

FC Midtjylland møder søndag FC København, og på Twitter sender den kommende modstander en hilsen til FCM-keeperen.

'Alle i F.C. København kondolerer og sender de varmeste tanker til Jesper og alle pårørende,' skriver klubben. Flere andre klubber har også sendt deres kondolencer, og det samme har DBU.

'Hele DBU sender de varmeste tanker og kondolencer til landsholdsmålmand Jesper Hansen og de pårørende efter den tragiske ulykke, der har kostet Jespers lillebror livet,' skriver de på Twitter.