Det kører da egentlig okay for Brøndbys tyske træner, Alexander Zorniger.

I løbet af de seneste par måneder er han for første gang blevet far, dansk pokalmester, og han er godt på vej mod at sikre Brøndby et længe ventet mesterskab. Og nu har den kontante tysker sikret sig endnu en personlig triumf.

Zorniger har nemlig fået et 'ja' fra sin kæreste, journalisten Kristina Ahnert.

Det er den kommende fru Zorniger, der på sin Instagram-profil har afsløret, at den 50-årige superligatræner har været nede på knæ.

»Vi skal giftes!!! Efter næsten fem år, verdens skønneste baby og to års samboskab gør vi nu alvor ud af det,« skriver 31-årige Kristina Ahnert, der er flyttet med Alexander Zorniger til Danmark.

På sin blog 'Kristina Vom Dorf' i opslaget 'Jeg skal være frøken Z.' skriver hun desuden, at hun selv er overrasket over, at forholdet nu ender ud i ægteskab.

»Hvem skulle have troet det, da vi mødtes for 4,5 år siden i Leipzig i de hellige haller i 'Red Bull-Arena'? Der er  sket meget siden dengang men en ting uændret, min Mr. Z. Hvis jeg skal være ærlig, så ville jeg ikke selv have troet det, for i min tid i Leipzig arbejdede jeg meget og ledte ikke efter en mand,« lyder det fra Kristina Ahnert, der afslører, at hun i fremtiden ændrer navn til Kristina Zorniger.