»I morgen.«

Så præcist kunne FC Københavns træner Ståle Solbakken fortælle det, da Camilla Martin i optaktsstudiet forud for kampen mod OB spurgte ind til, hvornår Nicklas Bendtners fremtid i klubben bliver afgjort.

Her vil den norske manager og den danske angriber nemlig sætte sig ned og diskutere, hvorvidt kontrakten skal forlænges, eller om det er et farvel og tak efter blot fire måneder i FCK-trøjen.

Kan du ikke fortælle, hvad der taler for, og hvad der taler imod, at Nicklas Bendtner kan få en omgang mere?

»Det får du sandsynligvis besked om i morgen,« svarede Ståle Solbakken blandt andet i studiet, hvor han også kom ind på, om den danske stjerne har levet op til hans forventninger.

Du kan høre hele interviewet med Ståle Solbakken om Bendtners fremtid i videoen øverst i artiklen.

Nicklas Bendtner har i alt fået spilletid i ni kampe og spillet lidt over 400 minutter, efter han i de sidste minutter af sommerens transfervindue blev præsenteret som ny spiller i klubben.

Undervejs er det blevet til en enkelt scoring, da han i pokalturneringen gjorde det til 1-1 mod FC Nordsjælland, ligesom han i straffesparkskonkurrencen mod Hillerød også fik nettet til at blafre.

I Superligaen er det derimod ikke blevet til et eneste mål.

For nyligt var B.T. i kontakt med Bendtners bagland, der kalder det 50/50, om den 31-årige angriber får forlænget sin aftale med FC København.

NIcklas Bendtner har på det seneste døjet med en skade, der betyder, at han ikke været i kamp siden 10. november mod FC Midtjylland.

Han er heller ikke udtaget til mandagens kamp mod OB, der er årets sidste Superliga-opgør.