Sønderjyske og FC Midtjylland spillede mandag aften 1-1 i Haderslev, og dermed er FCM tilbage på tredjepladsen.

På hjemmebanen i Haderslev skulle SønderjyskE forsøge at revanchere sidste rundes 0-5 nederlag på udebane til AC Horsens.

Og det startede godt for hjemmeholdet, der efter 17 minutters spil kom foran 1-0.

Målet blev sat ind af Lasse Vibe efter en lang bold, som via Kristian Bak Nielsens hoved endte for fødderne af offensivspilleren.

Lasse Vibe fik hurtigt bolden under kontrol og kunne sende den over i det lange hjørne bag Jonas Lössl i FCM-målet.

Det var Lasse Vibes femte Superligamål siden skiftet fra FC Vestsjælland i vinterpausen

Målet fik Sønderjyske til at trække lidt længere tilbage på banen og satse mere på hurtige omstilninger, hvor især Tommy Bechmann og Lasse Vibe truede i bagrummet.

Selvom FCM i løbet af første halvleg overtog mere af spillet, blev Glen Riddersholms tropper aldrig rigtig farlige. Deres bedste forsøg i første halvleg opstod efter en halv times spil, da Sylvester Igboun fik hovedet på bolden efter et frispark, men desværre for 'ulvene' sad bolden lige i handskerne på Nathan Coe.

Efter pausen kom FCM ud med mere energi og allerede efter fire minutter af anden halvleg, var Jonas Borring tæt på at udligne, men Nathan Coe fik vippet afslutningen over målet.

Herefter bølgede kampen livligt frem og tilbage, og hjemmeholdet var tæt på at bringe sig foran på et par gode hovedstødsforsøg.

Men i det 74. minut var den så gal i den anden ende. Dommeren pegede på pletten, da Jakob Poulsen gik i græsset efter en nærkamp med Nathan Coe. Store dele af hjemmepublikummet var ikke tilfredse med den beslutning.

Jakob Poulsen gik selv til bolden, og han scorede sikkert til 1-1.

Der blev ikke scoret mere i en ellers meget chancerig anden halvleg, hvor FCM i de sidste 10 minutter flere gange var tæt på at sikre sig alle tre point.

Dermed fik FCM et enkelt point, som sender dem på tredjepladsen i Superligaen - et point foran AC Horsens.

SønderjyskE og Silkeborg IF deler syvendepladsen med 39 point hver.