Jonas Wind og Kevin Diks sørgede for en 2-0-sejr til FCK, da hovedstadsklubben søndag aften mødte OB.

FC København fik sæsonens første sejr i 3F Superligaen, da hovedstadsklubben slog OB med 2-0 på Nature Energy Park, i en kamp, hvor københavnerne viste flot angrebsspil.

Jonas Wind bragte FCK foran tidligt i søndagens opgør på et flot mål, og dermed kom landsholdsangriberen på tavlen for første gang i denne 3F Superligasæson.

Den nyindkøbte højre back Kevin Diks lukkede kampen med sin scoring til 2-0.

FCK indledte opgøret med at dominere totalt i kampens første 20 minutter.

Københavnerklubben skabte flere store chancer, og fynboerne havde særligt svært ved at tøjle FCK-kantspilleren Mohamed Daramy, der flere gange drev gæk med OB-defensiven.

Det skulle dog blive landsholdsangriberen Jonas Wind, der bragte FCK foran. Wind modtog bolden på kanten af feltet, tog et træk og sparkede bolden flot ind i det lange hjørne.

OB kom dog bedre med i opgøret, som første halvleg skred frem, og blandt andre havde OB-angriberen Bashkim Kadrii et par store chancer for at udligne. Kadrii måtte dog se sine skud blokeret af FCK-defensiven.

Selv om chancerne var der til flere mål i første halvleg, måtte holdene gå til pause med et 1-0-resultat til FCK.

Anden halvleg indledtes jævnbyrdigt, men det var tydeligt, at OB stadig ikke havde fundet løsningen på at dække Daramy op.

Netop Daramy stod for et genialt forarbejde, inden Kevin Diks i sidste ende kunne heade bolden i mål til 2-0.

Efter 2-0-scoringen bølgede kampen frem og tilbage, og der var fortsat store chancer i begge ender.

OB skulle da også lykkes med at få bolden i kassen, da Kevin Diks lavede selvmål, men efter et VAR-gennemsyn blev målet annulleret, fordi Moses Opondo ramte bolden med armen.

Der blev ikke scoret yderligere, og derfor er det altså FCK, der kan sætte tre point yderligere på kontoen.