Lucas Andersen er en stjerne på en fodboldbane, og hans to-årige søn Carl kunne nemt blive det på tv-skærmen.

For kort inden at AaB-anføreren gik direkte på tv for at lave et interview med TV3 Sport Live, skulle der lige hul igennem, og det var her, at vært Helle Smidstrup havde en sød snak med Lucas Andersen og sønnike Carl.

Det handlede mest om lidt praktiske ting som børnehave, vuggestue og hvor gammel Carl er.

Men da den to-årige knægt blev spurgt til, om han havde nogle søskende, fik han pludselig sin far til at blive noget bleg.

»Jeg får snart en lille,« lød det med et smil fra lille Carl.

Og mens mor Thea Christensen ikke kunne holde sin latter tilbage uden for billedet, løftede Lucas Andersen noget overrasket på øjenbrynene.

»Aaargh, det får du ikke endnu, tror jeg,« måtte Lucas Andersen skynde sig at indskyde. Se det skønne klip i afspilleren foroven

Det er ikke første gang, at lille Carl får en hovedrolle i denne corona-tid, men denne gang er det heldigvis for det positive.

I starten af april blev den to-årige knægt nemlig hentet i ambulance for fuld udrykning og med en helikopter hængende over det sommerhus, som den lille familie var rykket midlertidigt ind i.

Det var en hård omgang for Lucas Andersen, der har fortalt, at han frygtede at miste sin søn.

»Jeg begyndte at græde, da jeg havde lagt røret på. Jeg var bange for at miste ham. Det var jo så ekstremt det hele,« sagde han.

Det interview kan du læse her.