Viktor Fischer fik ikke ligefrem den varmeste velkomst forud for derbyet på Brøndby Stadion.

For da FCK-stjernen trådte ind på grønsværen til opvarmningen, valgte flere Brøndby-tilhængere at komme med homofobiske tilråb mod ham. Hør det hele i videoen øverst i artiklen.

»Fischer han er gay, Fischer han er gay, Fischer han er gay, alléz alléz,« lød det fra dem.

Det sker, blot to dage efter at både OB og Brøndby har modtaget historiske bøder på 25.000 kroner for homofobiske sange mod netop Viktor Fischer.

Den nye hændelse forud for derbyet mellem Brøndby og F.C. København fik hurtigt Brøndbys nyudnævnte bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, til at tage stærk afstand fra tilråbene.

»Jeg er utrolig skuffet. Det er enormt uacceptabelt. Det er vigtigt, at vi kommer det til livs. Alle mennesker er lige, og vi tager dyb og skarp afstand fra det,« sagde han blandt andet til TV3+.

En gruppe OB-fans sang ad FCK-spilleren i opgøret mellem OB og FCK søndag den 7. april, mens Brøndby-fans sang ad Viktor Fischer mandag den 8. april, da Brøndby gæstede FC Nordsjælland.

Efter opgøret mod OB valgte Viktor Fischer at sende kys mod de tilhængere, der kom med de homofobiske sange.

Viktor Fischer er endnu en gang blevet udsat for homofobiske tilråb.
Viktor Fischer er endnu en gang blevet udsat for homofobiske tilråb. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»De prøver at bruge det til at vinde. Det kan de ikke. Jeg vinder alligevel. Og så må de få en reaktion på det, de skodhoveder, der i 2019 synes, at det er en nedværdigende sang. Det er jo helt gakgak. Kom nu videre,« sagde Viktor Fischer om tilråbene sidste søndag til B.T.

Viktor Fischer valgte altså kort efter opgøret at adressere tilråbene, som han var meget skuffet over. Du kan læse hele interviewet her.

Efterfølgende har han fået fået enorm opbakning fra både Superliga-profiler og forskellige instanser i fodboldens verden.

B.T. er med før, under og efter derbyet mellem Brøndby og FC København. Du kan følge det hele minut for minut i LIVE-bloggen HER.