Cirka et minut.

Mere skulle der ikke gå, fra dommeren havde fløjtet af, til FC Midtjylland-profilen Anders Dreyer havde bællet en ølbong.

»Det var noget, mig og Oliver Olsen havde aftalt, at når vi vandt i dag, ville han komme ind med en ølbong, og så skulle jeg tage den lige efter slutfløjt, så det var helt fantastisk, så det var helt perfekt jo,« siger Anders Dreyer.

Kan du allerede nu mærke den i kroppen?
»Nej, ikke lige nu, men det kan jeg nok senere.«

FC Midtjyllands Anders Dreyer efter Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FC København på MCH Arena i Herning.
FC Midtjyllands Anders Dreyer efter Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FC København på MCH Arena i Herning. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Der skal ikke meget til for at gøre en fodboldspiller fuld, vel?

»Nej, og slet ikke efter en fuld kamp. Fuck det, det kan være, vi skal møde lidt senere ind i morgen til træning,« lyder det fra Anders Dreyer, der gjorde sig mere end bare fortjent til at møde lidt senere ind i Ikast fredag formiddag.

Med et drømmemål sendte han med sikkerhed mesterskabet til sin klub, der vandt 3-1 over FC København.

»Det er nok det bedste mål, jeg har lavet. Og rigtig vigtig, jeg er bare utrolig glad og stolt over holdet. Det er et fantastisk hold og stab. Det er helt fantastisk.«

»Jeg havde lige aftalt med Joel, at jeg skulle blive lidt længere inde, og så skulle han kaste til mig, og så skulle jeg bare skyde, fordi jeg kom for tæt på for det første... ja, det er helt vildt. Den går ind, og det er en fantastisk følelse, det er det virkelig,« understreger Anders Dreyer, som kun har været med i et halvt år af denne sæson og netop har fået opfyldt, hvad han kom hjem fra udlandet for.

»Vi er bare glade, og lige nu er det lidt surrealistisk. Da jeg skiftede i januar, var det det her, jeg skiftede for. Nu gør vi denne sæson færdig, og så går vi ud og spiller europæisk fodbold også,« siger Anders Dreyer og får hældt en øl ud over sig af sin holdkammerat. Men altså, fuck det.