Blodet silede fra panden, og Dominik Kaiser slap da heller ikke for en tur på skadestuen.

Brøndby-profilen fik over 20 sting i ansigtet efter søndagens derby, og billeder viser, hvor voldsom flængen i panden var.

Der kunne med det samme også anes en bule, ligesom Dominik Kaiser også måtte syes på kinden – det lidt voldsomme billede af Kaisers pande kan ses i bunden af artiklen.

Skaden fik han, da han i anden halvleg blev ramt i hovedet af Rasmus Falks støvle. FCK-spilleren blev sendt tidligt i bad, imens Brøndbys læger forsøgte at stoppe blødningen hos tyskeren.

I første omgang fik han en stor bandage på, men blodet silede fortsat fra den store flænge, og der er ikke noget at sige til, hvis han fik lidt hovedpine. Efter kampen fortalte Rasmus Falk, at han var gået ind i Brøndbys omklædningsrum for at se til Kaiser, som han understregede, han ikke ramte med vilje.

»Der er ingen tvivl om, at jeg er ked af, at jeg ramte ham, og jeg prøver altid at holde mig fra at gøre skade på nogen, men i fodbold sker det, at der opstår nogle situationer, og det var et uheld,« sagde FCK-spilleren.

»Jeg var lige inde ved ham. Det var for at se, om han var okay med det. Han virker til at have det okay, men han er selvfølgelig blevet ramt.«

Rasmus Falk kan nu se frem til en lang pause fra fodboldkampe, da der først og fremmest venter en landsholdspause. Derudover venter der ham som minimum to spilledages karantæne.

Dominik Kaisers pande var hårdt medtaget søndag.
Dominik Kaisers pande var hårdt medtaget søndag.
Vis mere