En skrækkelig hovedskade forårsaget af et voldsomt sammenstød mellem Dominik Kaisers hoved og Rasmus Falks knopper.

Det var en del af opskriften på et dramatisk derby søndag, da Brøndby tog imod FC København.

Kampen blev vundet 3-1 af hjemmeholdet, men undervejs gik det altså hårdt ud over manden med nummer syv, Dominik Kaiser. Mandag er der dog nyt fra tyskeren på Brøndbys hjemmeside.

»Da jeg ligger og modtager behandling på banen, kan jeg høre fansene synge mit navn, og jeg tænker, at jeg skal op og fortsætte, men må indse, at jeg ikke kan fortsætte med den store flænge i panden,« forklarer den tyske midtbanespiller.

Hændelsen skete cirka midtvejs i anden halvleg, og FCK's Rasmus Falk blev vist ud for forseelsen.

»I selve situationen ser jeg bolden komme højt, og jeg går op for at heade til den, men ser så pludselig en støvle og mærker, at jeg bliver ramt. Det var voldsomt, men det var ikke bevidst fra modstanderen, og jeg fik efterfølgende en undskyldning af Rasmus Falk. Sådan er fodbold en gang imellem,« siger en pragmatisk Dominik Kaiser.

Tyskerens flænge sidder i panden, og selvom det blev til mange sting, er det heldigvis ikke værre end som så for Kaiser.

»Klublægen syr mig med 23 sting, og efter kampen tager vi sammen til hospitalet for en sikkerheds skyld for at blive scannet for eventuelle brud og hjernerystelse, for hovedskader skal tages meget seriøst. Svarene var heldigvis positive.«

I interviewet gør Dominik Kaiser også meget ud af at takke Brøndbys tilhængere for den 'massive opbakning' og 'fantastiske kulisse'.

Det er stadig uvist, hvornår Dominik Kaiser kan træne fuldt med igen.

Lige nu står klubberne alligevel foran en pause, fordi der den kommende tid skal spilles landsholdsfodbold.

Brøndbys næste kamp er den 20. oktober på udebane mod Lyngby.