I OB handler det om at gøre sig fortjent til respekt fra manden med aktiemajoriteten i klubben, L'Easy-ejeren Niels Thorborg.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den reelle magt i OB ligger ikke hos direktør Thomas Christensen eller sportsdirektør Poul Hansen. Den ligger i stedet hos bestyrelsesformanden Niels Thorborg, der sidder på omkring 70 procent af aktierne i den fynske klub.

Og den øvrige travlt har travlt med at gøre sig fortjent til bestyrelsesformandens respekt. Det fastslår Berlingske sportsredaktør Flemming Fjeldgaard i en kommentar.

- Niels Thorborg er en magt-gigant, fordi han uden alt for mange søvnløse nætter kan tilbyde alle de penge, OB skal bruge for at matche FCK.

- Og han er voldsomt undervurderet, fordi alt for mange iagttagere af dansk fodbold tror, at den travle Thorborgs person nok ikke har den helt store berøring med OBs sportslige retning.

- Det er en skæv antagelse. Intet flyver uden om Thorborg. Også selv om han ikke altid ved det.

- OB blev i 2011 og 2012 en rundesang, der i høj grad handlede om at imponere den fynske milliardær – om at vise Thorborg, hvad man personligt kan rumme og præstere, skriver Flemming Fjeldgaard i sin blog.Læs resten af Flemming Fjeldgaards blog om magtforholdene i OB her: