De første opsigelser er tikket ind hos Lyngby. Som BT tidligere onsdag kunne fortælle, kunne det blive dagen, da holdet begyndte at falde fra hinanden, fordi flere spillere ikke er indstillede på at følge klubben og Spillerforeningens opfordring til at forlænge fristen for at få løn til på fredag.

Nu har Mikkel Rygaard og Bror Blume fulgt svenske Simon Strands eksempel og sagt op i klubben.

Også Casper Højer, der til sommer skifter til AGF, har sagt op, oplyser Lyngby Boldklub på sin hjemmeside. Hans skifte til AGF bliver derfor i stedet allerede nu.

»Vi har opsagt deres kontrakter med Lyngby, og nu sidder vi og kigger på, hvad der så skal ske. Der er heldigvis mange muligheder,« siger Michael Johansen, der er agent for Rygaard og sammen med Niclas Jensen ejer af det agentfirma, Pro XI, der også har Bror Blume i stalden.

Mikkel Rygaard er den vel mest eftertragtede spiller i den Lyngby-trup, der efter den manglende lønbetaling tirsdag aften, frit kan sige op og forlade klubben til fordel for en ny - og der er nok af klubber at vælge imellem. Ifølge BTs oplysninger er det rigtigt, at Brøndby og FC Nordsjælland er forrest i kampen om Rygaard, sådan som TV3 sport kunne fortælle tidligere onsdag, men der er også udenlandsk interesse:

»Der er ekstrem interesse for Mikkel fra både ind- og udland, og det er klart, at han står med meget gode kort på hånden lige nu, og jeg kan konstatere, at der er masser af interesse for ham. Jeg er blevet kimet ned,« siger Mikkel Rygaards agent Michael Johansen.

»Det ser også godt ud for Bror. Lige som Mikkel er der masser af interesse for ham.«

LÆS OGSÅ: Kæmpe bombe kan springe i Lyngby: Budkrig i gang om de største profiler

I sidste uge valgte en samlet spillertrup at give Lyngby to dages forlænget frist til at udbetale løn, inden de 2. februar sendte deres påkrav og derfor skulle have havft deres penge senst tirsdag den 6. februar kl. 23.59. Ifølge BTs oplysninger har flere spillere allerede besluttet sig for, at de ikke kommer til at forlænge fristen, og nyindkøbte Simon Strand er allerede taget tilbage til Sverige.