Jess Thorup har endelig fundet sin assistenttræner.

Og det bliver en gammel kending, der vender hjem til FC København, for klubben har nemlig ansat Jacob Neestrup som holdets nye assistenttræner.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

»Vi er meget glade for at byde Jacob velkommen tilbage i København, hvor vi har savnet ham,« siger FCK's midlertidige sportslige ansvarlige, William Kvist, og tilføjer:

32-årige Jacob Neestrup.
32-årige Jacob Neestrup. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Han er i vores øjne et af landets allerstørste trænertalenter, der tidligere har vist sine store kvaliteter hos os og senest også i Viborg.«

Skiftet tilbage til København er da også noget, der glæder hovedpersonen.

»Det er stort for mig at komme tilbage til FCK, som jeg altid har følt mig som en stor del af,« siger Neestrup og fortsætter:

»Jeg har haft en fantastisk tid i Viborg og skylder alle deroppe en stor tak for, at de gav mig den store mulighed for at være cheftræner dér i en tidlig alder.«

Neestrups valg om at vende tilbage til København er desuden sket på baggrund af familiemæssige årsager, som i sidste ende skulle være det, der har lokket Neestrup hjem til hovedstaden.

»Der er desuden nogle private årsager, der spiller ind i forhold til, at det er godt for min familie, at den her mulighed er opstået netop nu,« siger han videre.

Ifølge B.T.s oplysninger ender FCK med at kompensere Viborg FF for, at 1. divisionsklubben nu mister sin succesfulde cheftræner.

Den 32-årige træner vender dermed tilbage til FCK, som han forlod for halvandet år siden til fordel for netop jobbet i Viborg.

Jacob Neestrup har haft en fremragende efterårssæson, hvor han har stået i spidsen for den jyske klub og ført den til en øjeblikkelig førsteplads i 1. division, hvor holdet ikke har tabt én eneste kamp.

Han tiltræder i sin nye rolle ved årsskiftet.