Der har været sagt og skrevet meget om Nicklas Bendtner, siden han vendte hjem til Danmark i sommers.

Og den snak er ikke blevet mindre, efter selvbiografien »Begge sider« ramte det danske marked i starten af november, hvor Bendtner åbner op for både op- og nedture i et liv, der har budt på lidt af hvert.

I et interview med TV3 Sport uddyber Nicklas Bendtner nu nogle af de store nedture, som angriberen har oplevet i sin karriere, hvor han blandt andet blev dømt for spirituskørsel tilbage i 2013.

»Det her var 100 procent min fejl, og jeg var ret nede over, at nu skulle vi igennem det her cirkus en gang til,« siger Nicklas Bendtner i interviewet, som du kan se i toppen af artiklen.

Nicklas Bendtner signerer sin nye bog "Begge Sider" i FCK-fanshoppen på Øster Allé i København.
Nicklas Bendtner signerer sin nye bog "Begge Sider" i FCK-fanshoppen på Øster Allé i København. Foto: Philip Davali
Vis mere

Dengang fik Bendtner frakendt kørekortet i tre år og en bøde på hele 842.000 kroner, efter han blev taget med en promille på 1,74.

»Der er mange situationer uden for banen, hvor jeg egentlig har tiet selv, og ligesom prøvet at afdæmpe tingene og følt, at jeg stod for skud. Hvor pressen kørte på og på og på uden forbehold for mig og min familie, og hvad ægteheden af historien har været,« siger Bendtner til TV3 Sport og fortsætter.

»Når det har været 100 procent selvforskyldt, kan man også godt kigge indad og sige, du har simplethen været en klaphat, og har gjort noget dumt.«

Nicklas Bendtner og resten af FCK-holdet tager på søndag imod Hobro i Superligaen.