Mikkel Duelund har i mange år været betragtet som det største talent i FC Midtjylland - og måske endda i hele sin årgang i Danmark. Men nu er han på vej væk fra de danske mestre.

Den 21-årige offensivspiller er ifølge Ekstra Bladet tæt på et salg til ukrainske Dynamo Kiev. Det var nok ikke lige der, de fleste havde forestillet sig Mikkel Duelunds næste skridt i karrieren, men med et bud på 25-30 millioner kroner er FC Midtjylland klar til at tage afsked med en af klubbens egne.

FC Midtjylland vandt danmarksmesterskabet i sidste sæson.
FC Midtjylland vandt danmarksmesterskabet i sidste sæson. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Mikkel Duelund har på det seneste ikke været en af Jess Thorups foretrukne i startopstillingen. Offensivspilleren er kun startet inde i tre af de første syv superligakampe, og i stedet har midtjyderne foretrukket nogle af sine andre offensive kort.

Om det er det faktum eller et andet, der får Mikkel Duelund til at tage et skridt til Ukraine, vides ikke. Men det vil i givet fald ikke være den første superligaspiller, Dynamo Kiev køber i nyere tid. I vinter hentede den ukrainske storklub Benjamin Verbic i FC København.

Mens FC Midtjylland er ved at sælge Mikkel Duelund, arbejder man samtidig på en opsigtsvækkende transfer, hvor man vil hente Brøndby-profilen Simon Tibbling. Der sker noget på heden i de sidste transferdage!