Finansmanden Aldo Petersen, som i skarpe vendinger har kritiseret selskabet bag FC Københavns økonomi, flirter nu med Brøndby-ejer Jan Bech Andersen.

Det skriver Økonomisk Ugebrev i en analyse, hvor mediet ridser situationen omkring Aldo Petersen og de to store københavnerklubber op.

»Der tegner sig et billede af, at Aldo Petersen nu er ved at positionere sig selv som Brøndbys nye finansielle redningsmand, som skaffer nye storaktionærer med nye millioner til Vestegens stolte fodboldklub,« skriver chefredaktør Morten W. Langer.

Aldo Petersen, som er tidligere bestyrelsesformand i Brøndby IF, har indenfor de seneste uger været i offensiven i medierne med kritik af selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Blandt andet på Canal 9 påstod han, at Parkens økonomi har det svært, og at virksomhedens bank, Nordea, skulle presse på for at få en aktiekapitaludvidelse sat i søen.

Ifølge Økonomisk Ugebrev står Aldo Petersen klar med en amerkansk kapitalfond, som har vist interesse i at købe Parken. Det blev dog aldrig til noget. Det har Aldo Petrsen også selv afsløret.

Nu mener mediet altså at vide, at Aldo Petersen holder tæt kontakt med Jan Bech Andersen, som også ifølge B.T.s viden er på jagt efter medinvestorer, som kan løfte den økonomiske byrde ude i Brøndby.

»Aldo vil gerne på banen igen, og han har kontakterne og evnerne til at få BIF til at vokse ud af problemerne. Og Jan Bech Andersen har hårdt brug for nye, eksterne ledelseskræfter og nye eksterne millioner for ikke at tabe ansigt,« lyder det slutteligt i Økonomisk Ugebrevs analyse.