En af sommerens helt sjove transfersagaer i superligaland nærmer sig sin afslutning.

FC København skulle nemlig være tæt på at have forhandlet en aftale på plads med SS Lazio omkring et kæmpe-salg af forsvarsprofilen Denis Vavro.

Det skriver den store italienske sportsavis Corriere Dello Sport.

I dagens udgave af avisen kan man læse, at handlen har været undervejs i et par måneder, men først nu skulle de to parter have fundet hinanden på en salgspris, som kan komme helt op på lidt over 80 millioner kroner.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

FC København krævede i første omgang 85 millioner kroner for den stærke slovak, men den store Serie A-klub skulle have forhandlet prisen ned på 73 millioner kroner plus bonusser for knap 10 millioner kroner.

Ifølge Corriere Dello Sport har Vavro figureret på en hemmelig liste i SS Lazio i et par måneder. Først inden for de seneste uger er historien om interessen kommet ud til omverdenen med forøget styrke inden for den seneste uge.

Danis Vavro har selv indirekte pustet til rygte-ilden ved noget utraditionelt at have 'liket' en masse Instagram-kommentarer fra Lazio-fans, der bønfaldt ham om at komme til Rom.

FCK-forsvareren begyndte i sidste uge pludselig også at følge Lazios Instagram-profil. Men et par timer senere – muligvis efter en samtale med sin rådgiver – valgte Vavro at 'unfollowe' klubben igen.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Uanset hvad så skulle aftalen mellem FCK og SS Lazios repræsentant være gået igennem i sidste uge på et møde i København.

Vi venter dog fortsat på en officiel udmelding om den store handel, som vil være en af de største i FCK's historie, ligesom Vavro, som er på træningslejr med FCK i Østrig, og hans agent, Martin Petras, skal en tur til Rom for at forhandle de personlige aftaler på plads.

Går salget officielt igennem betyder det, at Ståle Solbakken skal på jagt efter en ny forsvarer, da Vavro i de seneste sæsoner har udviklet sig til en stor profil i den centrale forsvar hos københavnerne.

Den store stærke slovak har spillet 85 kampe i den hvide trøje i siden sommeren 2017.