Lars Bo Jeppesen fratræder som direktør i Parken Sport & Entertainment efter eget ønske.

Det oplyser selskabet mandag.

»Jeg har været utroligt glad for min tid i Parken, men det blev aldrig den opgave, jeg havde forestillet mig, og jeg føler, at det er bedst for alle med sæsonen bag os, at jeg søger nye veje. Det har været hårdt for hele organisationen, men vi er heldigvis ved at være ude på den anden side af stormen nu og jeg føler, at det er tid til at prøve noget andet for mig personligt,« siger Lars Bo Jeppesen til FCKs hjemmeside og fortsætter:

»Jeg vil se tilbage på et godt samarbejde med bestyrelsen, ejerne og de mange dygtige medarbejdere i koncernen, som jeg kommer til at savne at arbejde sammen med i hverdagen.«

Foto: Claus Bech
Vis mere

I meddelelsen fremgår det, at man har aftalt, at Lars Bo Jeppesen stopper pr. dags dato.

Lars Bo Jeppesen tiltrådte i april 2020, og han sad dermed blot lidt over et år i jobbet som direktør.

I løbet af sin tid som direktør var Lars Bo Jeppesen særligt aktiv i forbindelse med nedlukningen, hvor han i medierne flere gange adresserede, hvor vigtigt det var at få tilskuere tilbage på lægterne.

Direktionen i Parken Sport & Entertainment består lige nu af koncerndirektør Jan Harrit, skriver selskabet.

Selskabet nedjusterede for nylig forventningerne til 2021-regnskabet med 25 millioner kroner. Det skete som konsekvens af, at FC København missede andenpladsen i Superligaen.

B.T. har været i kontakt med FC København, der oplyser, at hverken klubben eller Lars Bo Jeppesen selv ønsker at kommentere yderligere på det pludselige stop.