Der var kun lige spillet 10 minutter.

Så lød den velkendte sang om 'mål til Randers FC' fra højtalerne på stadion. Igen.

»Kongemål af Vito Hammershøy-Mistrati! Og Randers FC starter det her forår med virkelig at stemple ind og vise, hvem der har tænkt sig at gøre en forskel i kampen om mesterskabsspillet. Tak skal du have for et brag af et mål! Hvor er det vildt!«

Sådan lød det fra TV3 Sports kommentator Daniel Ortved.

Og der var da også tale om noget af et tordendrøn fra Randers-spilleren, der modtog bolden i løb på kanten af feltet. Han tog et træk, og så sendte han den ellers køligt over i det lange hjørne af Horsens-buret.

Dermed sendte han 'hestene' foran med 2-0, efter Mathias Greve efter blot fem minutter af første halvleg havde sendt et flot mål i nettet.

»Det er fejende flot, det her. Så har vi allerede en kandidat til årets mål,« lød de store og rosende vendinger om Vito Hammershøy-Mistratis kasse.

Kampen mellem Randers og AC Horsens er årets første i Superligaen, der tirsdag aften startede op igen efter vinterpausen.