Det er helt sikkert ikke et almindeligt syn i New York.
Den ikoniske blå- og hvidstribede trøje med det simple logo i samme farver på brystet.
32-årige Jonas Hagemann Jensen er opvokset i Odense, men har de sidste fire år boet midt i Brooklyn, fordi han arbejder på det danske generalkonsulat i New York.
I fritiden nørder han fodbold – eller 'soccer' som det hedder over there – med kammeraterne.
Det har kastet brætspillet Pundit af sig.
Mellem lange arbejdsdage på konsulatet – og med Pundit på hjemmekontoret – er der alligevel plads til én særlig ting for Jonas Hagemann Jensen.
Fodboldklubben OB fylder en del og har gjort det, siden han var lille.
»Man vælger ikke selv sin familie og sin fodboldklub. Det får man fra fødslen,« siger Jonas Hagemann Jensen, da B.T. fanger ham på en onlineforbindelse fra New York.
»Når min far fortæller, hvordan han lagde mig i seng, inden han skulle se OB mod Real Madrid, og OB så slår dem, og han vinder 2000 kroner på oddset. Så er der ikke noget valg.«
Som det sjældent er, når man holder med en bestemt fodboldklub, er Jonas Hagemann Jensens forhold til OB heller ikke ren kærlighed.
»Det er en lidelseshistorie, og mit blodtryk har ikke godt af det,« fortæller han.
»Det kan ødelægge min dag, hvis de taber. Heldigvis bliver jeg ikke mindet lige så meget om det i New York, som jeg ville blive det i København eller Odense.«
Til gengæld bliver de ødelagte dage længere på grund af tidsforskellen.
»Når man skal stå op klokken seks om morgenen, fordi de spiller klokken tolv derhjemme, så er det altså ærgerligt, hvis OB kommer bagud efter ti minutter,« griner han.
Med sig over Atlanten har Jonas Hagemann Jensen haft et OB krus og flere OB-trøjer.
»Jeg har blandt andet en orange udebanetrøje med Nicolai Stockholm på ryggen, som min ven fandt til fem kroner i en genbrugsbutik.«
»Og så har jeg en trøje fra nedrykningssæsonen med en masse autografer på. Den har jeg tit på, når jeg spiller fodbold, selvom det er risikabelt at vaske den.«
Når snakken falder på, hvilke OB-spillere han har som favoritter, er svaret til den klassiske side, indrømmer han.
»Der findes ingen over eller ved siden af Lars Høgh. Han er den store helt for både min far og jeg,« fortæller Jonas Hagemann Jensen, der også fremhæver Steen Nedergaard og den tidligere landsholdsspiller Thomas Helveg.
»Der er intet, der slår Steen Nedergaards kæbeparti i en OB-trøje.«
Midt i hverdagens stress og jag savner Jonas Hagemann Jensen den interesse, borgerne har for sin by i Danmark.
»I New York har man ikke samme forhold til sin fodboldklub eller sin by, fordi folk kommer alle steder fra.«
»I Odense går man virkelig op i byen, men her er man bare i New York, indtil man ikke kan bruge byen mere,« fortæller Jonas Hagemann Jensen, der også spiller fodbold for Manhattan Kickers i Cosmopolitan Soccer League – en af USAs ældste ligaer for amatørhold.
»Jeg havde faktisk mit hold med til Danmark, men vi nåede ikke at se OB spille.«