Det var hans første kamp med mange fans i Parken som træner for FC København, og det blev en dramatisk en af slagsen for Jess Thorup.

Derfor måtte han også lige få slukket musikanlægget, da han trådte ind i omklædningsrummet til en flok glade spillere, der godt nok var foran 3-0 i pausen, men endte med at kæmpe en 3-2-sejr hjem over AGF.

Var det lettede spillere, du kom ned til?

»Nej, de var sindssygt begejstrede. Jeg tror, at det var træneren, der lige løftede en pegefinger og sagde, at vi skulle glæde os over det, men det var også en advarsel om, at det ikke skal ske igen. Det skal vi gøre bedre. Og da det så var sagt, sagde jeg til dem, at de godt kunne tænde musikken igen og glæde sig over det,« siger Jess Thorup.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Har I fået sat AGF af nu?

»Jo, men prøv at høre her. Folk sagde til os, efter vi tabte i Midtjylland, at nu er løbet kørt, og I er færdige. 'Nu kan I begynde at kigge efter…'«

Det sagde du også selv…

Ja, det sagde jeg. Der skulle vi til at forsvare fjerdepladsen, og Midtjylland var mester. Nu har vi vundet to i streg, og det hold, der kan sætte nogle ting sammen, rykker ind på de andre, fordi vi møder hinanden på kryds og tværs, og alle tager point fra hinanden. Vi skal holde snuden i sporet, og der er 12 mere at spille om. Vi kommer selv til at møde nogle af vores nærmeste konkurrenter - blandt andre Brøndby, så intet er afgjort endnu.«

Hvordan var din første kamp med tilskuere i Parken?

»Jeg gik til stadion i dag gennem Fælledparken, og jeg kunne godt mærke, at jeg havde en speciel lille fornemmelse i maven af, at jeg skulle ind og møde fansene for første gang. Jeg synes, at det var en fed fornemmelse med den måde, de bakkede os op med stemning og musik og sang.«

Tog de godt imod dig?

»Jeg ved ikke, om de tog godt imod mig. De tog godt imod holdet. Det var ligesom, når man ikke havde set sin kæreste eller kone i lang tid. Pludselig var vi der sammen, så vi skulle lige føle hinanden lidt an,« siger Thorup.

FC København er med sejren i Parken nu fire point efter Brøndby på den andenplads, der giver adgang til at spille om en plads i Champions League.