Ebbe Sand er færdig i Brøndby.

Den tidligere bomber og fanfavorit ønskede ikke at fortsætte i klubben, da Brøndby ville ansætte Carsten V. Jensen. Og det var ikke en nem beslutning for Ebbe Sand at stoppe som sportsdirektør.

»Ebbe blev enormt skuffet og ked af det. Vi er enormt kede af det, og jeg er personligt ked af det. Ebbe var blevet inddraget, når og hvis det blev til noget. Men så slap det ud, og det er jeg ked af,« sagde Jan Bech Andersen på pressemødet.

Det var altså først, da afsløringen af Carsten V. Jensens og Brøndby-ejer Jan Bech Andersens samtaler dukkede op i medierne, at Ebbe Sand blev opmærksom på, hvad der var i gang i Brødnby.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Inden da var den nu tidligere sportsdirektør ikke blevet informeret om, at der skulle ske en ændring i den sportslige ledelse, hvor han var tiltænkt en anden rolle end den som sportsdirektør.

»Hvis vi skulle informere alle... og det var ikke Ebbes job, vi talte med CV om. Det er et nyopstillet job.«

Er det ikke bare en teknikalitet?

»Nej, det er det ikke,« siger Jan Bech Andersen.

Selv har Ebbe Sand kun været ude med en kort meddelelse om sit stop på Brøndbys hjemmeside.

»Brøndby IF ønsker en ny retning og har i den forbindelse præsenteret mig for en ny organisationsstruktur. Dette indebærer, at min rolle ændres, og jeg har efter moden overvejelse besluttet, at det er bedst, at vores veje skilles.«

»Jeg ønsker klubben og dens fans al mulig fremgang de kommende år,« siger Ebbe Sand til Brøndbys hjemmeside.

Du kan læse med fra pressemødet minut for minut herunder: