Brøndby IF's midlertidige cheftræner, Martin Retov, var hurtigt ude af omklædningsrummet efter vestegnsklubbens fynske 2-0-kup mod OB.

Han har nu muligheden for på fredag at sikre Brøndby IF europæisk deltagelse i en knald-eller-fald-kamp mod enten Randers eller AGF.

Men den 39-årige eks-midtbaneslider ved endnu ikke, om han selv får lov at deltage i Brøndbys europæiske eventyr. Ifølge B.T.s oplysninger vil Retov dog blive tilbudt et assistenttrænerjob i Brøndby under den kommende cheftræner, som endnu ikke er annonceret.

Ved du, hvad du skal lave efter sommerferien?

Martin Retov (Brøndby - Træner) Superliga Fodbold Odense Boldklub mod Brøndby IF. Nature Energy Park. Lørdag den den 25 maj 2019.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Martin Retov (Brøndby - Træner) Superliga Fodbold Odense Boldklub mod Brøndby IF. Nature Energy Park. Lørdag den den 25 maj 2019.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Fisker
Vis mere

»Nej, det ved jeg ikke. Det kan jeg 100 procent ærligt sige.«

Ved du, hvornår du får noget at vide?

»Det ved jeg heller ikke! Der er meldt nogle forskellige ting ud, og jeg håber, at der kommer en løsning i næste uge. Men jeg ved det ikke.«

Kunne du se dig selv vende tilbage til assistenttjansen?

»Ja, det kunne jeg absolut. For havde du spurgt mig dagen inden, at at Alex (Alexander Zorniger, red.) blev fyret, så havde jeg svaret, at jeg var sindssygt glad for assistentrollen. Og at jeg nu har været cheftræner i tre måneder giver mig kun en robusthed og en nysgerrighed i forhold til at blev cheftræner en dag, men det behøver ikke være i mit næste job.«

Ifølge B.T.s oplysninger er det sandsynligt, at en ny træner præsenteres i Brøndby IF efter weekenden - mandag eller tirsdag. U21-landstræner Niels Frederiksen er i favoritfeltet, siger kilder til B.T.

Hvordan er det at skulle præstere i den usikkerhed?

»Det har jeg ikke rigtig nogle kommentarer til. Jeg prøver at gøre mit allerbedste hver gang, og havde vi vundet den pokalfinale, så havde det været med absolut pil op.«

Martin Retov var lykkelig over, at Brøndby trods massivt fynsk overtag fik vist den kynisme, de blågule har savnet det meste af sæsonen.

Vi var dejligt kyniske i dag, og alt det, vi har manglet i de andre slutspilskampe, har vi i dag. Vi var ikke det bedste hold med bolden i dag, men omvendt forsvarede vi med hjertet,« lød det fra Retov, der går meget fortrøstningsfuld ind til fredagens finale.

»Vi er ikke i mål endnu, men vi har vist, at vi er rigtig gode til spille kampe, hvor vi har kniven for struben.«