Så er FC Midtjylland i gang på transfermarkedet.

Klubben har mandag meddelt, at 31-årige Henrik Dalsgaard skifter til klubben fra Herning på en fri transfer efter fire sæsoner i Brentford.

»Vi er stolte af og privilegerede over, at en spiller, som har været med til at rykke Brentford op i Premier League, vælger FC Midtjylland som sit næste skridt i karrieren. Han har sat et fantastisk aftryk i Brentford, så vi er meget tilfredse med at få ham til klubben,« siger klubbens sportschef, Svend Graversen.

Henrik Dalsgaard har spillet over 150 kampe i England, og han er desuden noteret for 26 kampe for det danske landshold, men han er dog ikke med i årets EM-trup.

Henrik Dalsgaard har spillet i Brentford de sidste fire år.
Henrik Dalsgaard har spillet i Brentford de sidste fire år. Foto: MATTHEW CHILDS
Vis mere

Den seneste kamp i rødt og hvidt spillede han i oktober 2020.

»Jeg ser et rigtig interessant match med FC Midtjylland, fordi det er en nytænkende og ambitiøs klub, der har etableret sig blandt de bedste hold i Danmark, og de spiller for at vinde Superligaen hver sæson,« siger Henrik Dalsgaard, der startede sin professionelle karriere i AaB tilbage i 2009.

Siden gik turen til Zulte Waregem, inden han i 2017 skiftede til Brentford. Nu venter et nyt kapitel under Bo Henriksen i FC Midtjylland, og Henrik Dalsgaard sætter mange ord på, hvorfor valget netop er faldet på Heden.

»Mine egne og FCMs ambitioner er ikke til at tage fejl af. Vi skal i europæisk gruppespil, og vi skal vinde mesterskaber. Jeg er en vinder, og jeg kommer hertil for at fortsætte jagten på trofæer,« siger han.

FC Midtjylland sluttede som nummer to i den netop afsluttede sæson af Superligaen, og det er ikke lang tids sommerferie, spillerne har.

Allerede torsdag 17. juni skal de møde ind igen, og det bliver altså også med Henrik Dalsgaard på holdet. Det er ikke den eneste nyhed, midtjyderne er kommet med i løbet af de seneste dage.

For i slutningen af sidste uge kom det desuden frem, at Anders Holch Povlsen er ny medejer af den midtjyske klub. Det kan du læse mere om her.