Hobros amerikanske U-landsholdsspiller, Emmanuel Sabbi, scorede søndag et drømmemål, da nordjyderne sikrede sig endnu en superligasæson med en 2-0-sejr ude over Viborg.

Men kantraketten er med stor sandsynlighed ikke Hobro-spiller, når den nye sæson skydes i gang om halvanden måned.

Hobros sportsdirektør, Jens Hammer Sørensen, bekræfter over for B.T., at der er en stor chance for, at 21-årige Sabbi skifter klub i det kommende transfervindue.

»Det er der. Det er der ingen tvivl om,« lyder det fra Hobro-bossen.

Foto: Bo Amstrup
Vis mere

»Hvis jeg var en stor klub, havde jeg købt ham med det samme. Hvis man kan uddanne ham ordentligt, ser jeg ingen grænser for, hvad han kan opnå.«

I B.T.'s fodboldpodcast, Transfervinduet, fortæller panelet, at Emmanuel Sabbi tiltrækker massiv interesse fra portugisiske klubber. Den oplysning kan Jens Hammer Sørensen også nikke genkendende til.

»Ja, det kan jeg godt bekræfte. Der er interesse fra flere store klubber.«

Ifølge B.T.'s oplysninger koster den hurtige angriber omkring én million euro (ca. 7,5 millioner kroner). Og Hobro er ikke afvisende over for at sælge juvelen til en dansk klub.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Vi kender udmærket vores plads i fødekæden, så hvis der kommer et bud, så bliver vi selvfølgelig nødt til at kigge på det,« fortæller Jens Hammer Sørensen, der dog også har haft sine frustrationer over angriberen.

»Der er ingen tvivl om, at han er en af de bedste spillere, vi nogensinde har haft mellem hænderne.«

»Men han er også ung. Og der følger nogle fejl med. Jeg sendte ham på ferie i dag, og jeg sagde til ham, at jeg har bandet ham langt væk mange gange i løbet af sæsonen.«

»Men jeg må bare tage hatten af for ham. For en måned siden sagde han til mig 'Jens, du skal ikke være nervøs. Vi skal nok klare os i Superligaen'. Det fik han sgu ret i – og han scorede selv tre mål og lavede en assist i playoff-kampene.«