Brøndbys sportsdirektør, Ebbe Sand, og klubbens nyudnævnte cheftræner, Niels Frederiksen, får flere penge at lege med i sommerens transfervindue.

Det kommer frem i den seneste udgave af B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet. HØR HELE UDSENDELSEN NEDERST

Her taler panelet om ansættelsen af Niels Frederiksen og sommerens transferplaner, og her kan Steffen Gronemann – der sammen med Michel Wikkelsø Davidsen og Lasse Vøge udgør panelet – afsløre, at Brøndby har hævet budgettet til det kommende 'vindue'.

»De har tænkt sig at øge det, har vi hørt. Før lød det på et beløb i omegnen af '12 millioner kroner'. Det vil de gerne booste op til et beløb, der nærmer sig 20 millioner kroner,« fortæller Steffen Gronemann.

Foto: THOMAS SJØRUP
Vis mere

»Det kan de bruge på nye spillere. Så der er altså lidt mere at rutte med for Niels Frederiksen.«

I udsendelsen fortæller panelet desuden, at Brøndby pønser på en lejeaftale med en midterforsvarer fra en større europæisk klub.

Michel Wikkelsø Davidsen kan fortælle, at en belgisk klub har været i Aarhus for at diskutere et køb af AGF-profilen Jens Stage. Men AGF-ledelsen har vist sig mere end besværlige at handle med.

Derudover kommer det også frem, at der er massiv interesse for Hobros amerikanske komet, Emmanuel Sabbi. Det er især portugisiske klubber, der har set sig lune på kantraketten, men der har angiveligt også været henvendelser fra superligaklubber.

Derudover er der nyt om en potentiel spændende AaB-transfer.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.