AGF vandt kampen på banen, men udenfor stadion var det langt fra begejstring, der fyldte hos AGF-fans.

Her kunne B.T. fortælle om flere tilskuere, der måtte vente forgæves og aldrig nåede at opleve kampen på stadion, selv om de både var kommet i god tid og havde sikret sig billet.

Og nu vil Aros Forsikring, der havde købt billetterne til kampen for at invitere aarhusianerne og østjyderne gratis til fodbold, have en forklaring fra AGF.

Derfor har de bedt om et møde med klubben om det kaos, der udspillede sig.

Det bekræfter Aros Forsikring overfor B.T.

Aros Forsikring har ingen kommentarer, før mødet har fundet sted, oplyser de.

Om samarbejdet med Aros Forsikring skrev AGF på sin hjemmeside 29. september:

Den gratis kamp er første led i et nyt stærkt samarbejde mellem Aros Forsikring og AGF, hvor forsikringsselskabet indtræder som ny Guldpartner. Det er første gang, at Aros Forsikring indgår et partnerskab med AGF, og ambitionerne for det nye samarbejde er høje.

»I første omgang glæder vi os til at invitere aarhusianerne og østjyderne til fodbold i Ceres Park. Men det er også et samarbejde, der har et langt sigte, hvor vi håber, at AGF kan bidrage til at øge kendskabet til Aros Forsikring i Aarhus og Østjylland. Og her rummer byens hold en meget spændende platform og en gennemslagskraft, vi som byens Forsikringsselskab ser frem til at blive en del af,« sagde Martin Høj fra Aros Forsikring til AGF's hjemmeside dengang.

Men efter kampen var det altså en tung regn af skuffelse, der hang over et stort antal fans.

Efter sigende skulle det være konsekvensen af, at AGF havde sendt langt flere gratisbilletter i omløb, end der var plads til på stadion, fordi klubben forventede mange alligevel ikke ville møde op.

AGF havde forud for kampen forbeholdt sig ret til at afvise flere tilskuere, når den maksimale kapacitet var nået. For dem, der blev afvist, havde klubben arrangeret storskærm i Tivoli.

To af dem, der gik glip af kampen, var Xander Nordendahl og hans mor, der ved indgangen fik beskeden: Der er ikke plads, I kommer ikke ind.

Kamilla og Xander Nordendahl måtte i stedet se kampen fra stuen i Hjortshøj.
Kamilla og Xander Nordendahl måtte i stedet se kampen fra stuen i Hjortshøj. Foto: Privat
Vis mere

De mener samtidig, at et par tusinde andre gik derfra med samme besked.

De havde ellers bestilt billet allerede den dag, AGF frigav dem. De gratis billetter skulle samle hele Xander Nordendahls fodboldhold. Nu sad de inde på tribunen og heppede, mens han stod uden for i den silende regn.

De havde ikke kunnet finde parkering og var derfor kommet lidt senere.

»De havde snakket meget om den kamp og glædet sig. Så han følte sig lidt snydt, da vennerne sendte billeder derinde fra. Han var sur og sagde, ‘det kan de ikke være bekendt’,« siger Xanders Nordendahls mor, Kamilla Nordendahl.

B.T. arbejder på at få en kommentar fra AGF.

Artiklen opdateres...

Andre læser også