Brian Priske skal ingen steder.

Så klar er meldingen fra FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, da B.T. fanger ham for en kommentar oven på mandagens rygter om klubbens cheftræner.

Det belgiske medie HLN skrev mandag, at Brian Priske har været et varmt emne i den belgiske storklub Standard Liege, som forventes at skifte ud på trænerposten. Men Priske skulle ifølge mediet have givet storklubben en kurv.

»Jeg har det egentlig mest fra avisen, men det er slet ikke aktuelt, at han skal nogen steder,« siger Claus Steinlein.

FCM-direktør Claus Steinlein fortæller, at han ikke selv har været i kontakt med den belgiske klub Standard Liege vedrørende Brian Priske.
FCM-direktør Claus Steinlein fortæller, at han ikke selv har været i kontakt med den belgiske klub Standard Liege vedrørende Brian Priske. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Brian Priske har kontrakt med FCM indtil sommeren 2023, og ifølge Claus Steinlein er det ikke planen, at cheftræneren skal videre foreløbigt.

»Vi har lavet en aftale med Priske for tre år, og vi har været super glade for ham. Han har taget sig rigtig godt af trænerstaben og spillerstaben, og han spiller den type fodbold, som vi gerne vil,« siger Claus Steinlein og tilføjer:

»Så må vi se, om han skal være her i længere tid, men for nu har det ikke været aktuelt med et skifte.«

Direktøren vil hverken be- eller afkræfte, hvorvidt der rent faktisk har været et bud på bordet fra Standard Liege. Han fortæller dog, at han ikke har haft kontakt med belgierne.

Ifølge FC Midtjyllands direktør har der ikke været nogen forespørgsel fra Standard Liege på cheftræner Brian Priske.
Ifølge FC Midtjyllands direktør har der ikke været nogen forespørgsel fra Standard Liege på cheftræner Brian Priske. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Der har ikke været nogen forespørgsel. Og uanset om der kommer en til sommer eller om et år, så gør det ingen forskel. Vi skal have europæisk succes, og det er det, som Brian skal hjælpe os med,« lyder det fra Claus Steinlein, der for knap to år siden måtte afgive en anden cheftræner til en anden belgisk klub.

»Jess (Thorup, red.) var her i en god tid, og der havde vi en aftale om, at vi så skulle se, hvad der skulle ske. Den samme aftale har vi med Brian,« siger Steinlein og afviser, at Brian Priske stadig er FCM-træner, blot fordi klubben står på tærsklen til Superligaens mesterskabsspil med kurs mod guldet.

FC Midtjylland fører i øjeblikket Superligaen med 65 point efter grundspillets 26 kampe er spillet. Der er aktuelt ni point ned til de nærmeste forfølgere fra FC København.