Brian Priske har takket nej til et stort trænerjob i Belgien.

Det skriver det belgiske medie HLN.

Det skulle angiveligt være storklubben Standard Liege, der har henvendt sig til Brian Priske og tilbudt ham posten som cheftræner.

Men den danske træner for Superligaens førerhold har ifølge HLN takket nej til jobbet.

Cheftræner i FCM Brian Priske har angiveligt takket nej til et stort job i belgisk fodbold.
Cheftræner i FCM Brian Priske har angiveligt takket nej til et stort job i belgisk fodbold. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Det er sædet under den nuværende træner i Standard Liege, Michel Preud'homme, der for alvor er blevet varmt, og Priske har ligget højt på klubbens ønskeliste til at overtage styringen i den belgiske klub.

Priske har selv en fortid i Belgien som spiller, hvor han har tørnet ud for både Genk og Club Brugge.

Ifølge HLN skulle Standard Liege melde ud om trænersituationen i klubben mandag aften klokken 18. Her forventes det, at Preud'homme vil annoncere sit stop som træner.

Det forventes ligeledes, at Preud'homme vil indtage en ny rolle i klubben som sportslig rådgiver. Fodboldsæsonen i den bedste belgiske fodboldrække blev afsluttet før tid på grund af coronakrisen, og her sluttede Standard Liege på en femteplads.

Det er ikke første gang, at belgisk fodbold jagter cheftrænere i den danske Superliga og ikke mindst i Herning. I 2018 byttede Jess Thorup FCM ud med netop Belgien, da han sagde ja til cheftrænerjobbet i Gent.

FCM vandt senest over FCN i Superligaens sidste runde i grundspillet, og dermed har ulvene fra Herning et forspring på ni point ned til FCK på andenpladsen.