FC Københavns unge angrebskomet Jonas Wind er blevet ramt af en langvarig skade og kan være ude resten af efteråret.

Den unge stjerne fik et vrid under tirsdagens træning og gør nu angrebskollegaen Dame N'Doye selskab på mestrenes lazaret.

»Vi har scannet Jonas efter hans uheld til træning, og vi har desværre konstateret en skade, der vil holde ham fra banen resten af efteråret alt afhængigt af, hvor hurtigt hans rehabilitering og genoptræning forløber,« siger cheflæge Morten Boesen til FC Københavns hjemmeside.

Dame N'Doye blev dømt ude for resten af året tidligere på ugen, og også anfører Nicolai Boilesen og Stephan Andersen er ramt af langvarige skader. Nu har uheldet ramt 20-årige Wind.

(Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
(Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Jeg er selvfølgelig helt vildt ærgerlig over skaden, især fordi jeg var inde i en rigtig god rytme sammen med holdet,« siger Wind.

»Der venter en masse vigtige kampe, som jeg gerne ville have hjulpet holdet i, men nu må jeg koncentrere min energi om genoptræningen og at støtte drengene så godt jeg kan,« fortsætter han.

FCK-manager Ståle Solbakken føler sig af naturlige årsager ikke tilsmilet af heldet.

»Det er først og fremmest synd for Jonas, at han skal have det her afbræk,« siger Ståle Solbakken.

»Og så er det vel nærmest tragikomisk, at vi nu har mistet både N´Doye og Jonas med alvorlige skader på så kort tid. Der er ikke er noget, vi kan gøre ved det, og vi har stadig masser af dygtige spillere, der kan løfte de opgaver, der venter os,« fortsætter han, inden han understreger, at FCK arbejder på at hente en ny angriber.

Tirsdag kunne B.T. afsløre, at dén nye angriber bliver uruguayanske Michael Santos, der hentes i den spanske klub Malaga. Santos blev præsenteret i FCK-trøjen onsdag eftermiddag.