Bo Henriksen bliver ny cheftræner i FC Midtjylland, erfarer B.T.

Den nuværende ekspert på tv har ikke været i trænerjob i et år, efter han stoppede i Horsens inden den forgange sæson, men nu er han tilbage og skal erstatte Brian Priske, der er solgt til belgiske Royal Antwerp. Det kunne B.T. afsløre lørdag.

I FC Midtjylland er man ifølge B.T.s oplysninger særdeles imponeret over Bo Henriksens to lange perioder i først Brønshøj og siden Horsens, hvor han begge steder fik rigtig meget ud af lidt. Det er de resultater, der har fået klubben til at hyre ham, som Ekstra Bladet kunne fortælle.

Samtidig er især hans gejst, udstråling og måde at motivere på faktorer, man gerne vil have ind i klubben.

Kilderne fortæller også, at man hos både FC Midtjylland og Bo Henriksen selv er klar over, hvilke punkter han er mindre god til, og derfor arbejdes der på yderligere tilføjelser til trænerstaben, primært i forhold til faglighed.

Ifølge B.T.s kilder er det ikke planen, at Bo Henriksen skal stå med ansvaret for træningen i Ikast, men snarere fungere som observatør, som man ser det i England med managere.

Alt det er vi alle klogere på, når Bo Henriksen ifølge B.T.s oplysninger mandag bliver præsenteret på et pressemøde på MCH Arena.