Starten i Parken har i den grad været livlig.

Tre mål på de første 12 minutter er, hvad de to mandskaber har leveret, men særligt ét mål har tiltrukket sig meget opmærksomhed. Og det er bestemt ikke på den gode måde.

For da Robert Skov udlignede på straffespark efter ti minutter, var det til store protester fra Brøndbys spillere, der brokkede sig højlydt til Mads-Kristoffer Kristoffersen.

For da FCK-profilen skød til bolden fra straffesparkspletten, gled han i skudøjeblikket, med det resultat at han ramte bolden to gange. Først med venstre, og så røg den ind på støttebenet og i mål.

Robert Skov scorede på straffespark, men målet burde være annulleret.
Robert Skov scorede på straffespark, men målet burde være annulleret. Foto: Mads Claus Rasmussen

Og det har i den grad fået fans til tasterne, fordi målet ikke blev annulleret, og der står da også følgende i fodboldloven: »Sparkeren må ikke røre bolden igen, før den er rørt af en anden spiller.«

• 'Dejligt, hvis man må tage to berøringer på straffespark fremover.'
  • 'Hvor er det bare katastrofe, at en dommer på det niveau kan være så utrolig ringe. Det næste bliver vel, at man må drible helt ind til mållinjen ved straffespark. Gisp, hvor håbløst.'

Sådan lyder blot et udpluk af de mange reaktioner, der er kommet på Twitter efter Robert Skovs straffesparksmål. Du kan se målet i klippet over artiklen.

Og der gik blot to minutter, før bolden atter lå i netmaskerne. Denne gang var det Dame N'Doye, der køligt sparkede bolden i kassen og bragte FCK foran med 2-1.

B.T. Sport forsøger at få en kommentar fra Mads Kristoffer-Kristoffersen, når kampen er fløjtet af. Du kan følge opgøret LIVE på bt.dk lige HER. Vinder FCK opgøret, kan de kalde sig danske mestre.