Der er i den grad radiotavshed hos Anis Ben Slimane.

Han har nemlig slettet alt fra sin Instagram-profil efter den voldsepisode, der udspillede sig i en intern træningskamp tirsdag.

Her røg Brøndby-spillerne Anis Ben Slimane og Mathias Greve i totterne på hinanden, efter førstnævnte satte en hård tackling ind på Greve, der i raseri råbte efter sin holdkammerat.

Det fik derefter Slimane til at vende sig mod Greve, som han derefter begyndte at skubbe hårdt til. De to parter blev herefter adskilt af flere holdkammerater.

Men efter træningskampen startede balladen dog igen, da Slimane konfronterede Greve endnu en gang, og det hele kulminerede med, at Slimane slog sin Brøndby-kammerat i ansigtet.

Det resulterede i, at begge spillere blev kaldt ind på cheftræner Jesper Sørensens kontor. Her undskyldte de overfor hinanden, og ifølge B.T.s oplysninger undgår de to spillere en intern straf i klubben, da de begge er i spil til søndagens kamp.

Situationen har dog tydeligvis haft konsekvenser for Anis Ben Slimanes Instagram-profil, der er blevet fuldstændig tømt for alle opslag.

B.T. har været i kontakt med Christian Schultz, der er kommunikationschef i Brøndby IF, som ikke kender årsagen til, hvorfor Slimane har slettet alt.

Brøndby møder søndag Horsens på hjemmebane i Superligaens forårspremiere.