Lyt til artiklen

En intern træningskamp hos Brøndby IF udviklede sig tirsdag dramatisk.

De to holdkammerater Anis Ben Slimane og Mathias Greve røg nemlig i totterne på hinanden. Og så gik det helt galt.

For ifølge B.T.s oplysninger blev der blandt andet uddelt knytnæveslag fra førstnævntes side.

Øjenvidner fortæller til B.T., at bataljen startede med, at Anis Ben Slimane satte en hård tackling ind på Mathias Greve, hvorefter sidstnævnte i raseri råbte efter sin holdkammerat.

Det fik derefter Slimane til at vende sig mod Greve, som han derefter begyndte at skubbe hårdt til. De to parter blev herefter adskilt af flere holdkammerater.

Men efter træningskampen startede balladen dog igen, da Slimane konfronterede Greve endnu en gang, og det hele kulminerede med, at Slimane slog sin Brøndby-kammerat i ansigtet.

Kort efter blev både Mathias Greve og Anis Ben Slimane kaldt ind på cheftræner Jesper Sørensens kontor, hvor de undskyldte over for hinanden.

Ifølge B.T.s oplysninger undgår de to spillere en intern straf i klubben, da de begge stadig er i spil til weekendens Superliga-start.

B.T. har været i kontakt med Christian Schultz, der er kommunikationschef i Brøndby IF, og han bekræfter, at der har været en episode under tirsdagens træning.

»Det er korrekt, at der ved dagens træning var en batalje mellem to spillere. Vi arbejder i et miljø, hvor der er stor tænding på til hver træning, og det sker bare fra tid til anden, at nogle grænser bliver krydset, hvilket var tilfældet i dag,« siger han og tilføjer:

»Begge spillere har umiddelbart efter træningens afslutning haft en snak med cheftræner Jesper Sørensen, hvor de har beklaget og undskyldt over for hinanden, så vi er videre i teksten.«

Brøndby møder søndag Horsens på hjemmebane i Superligaens forårspremiere.