Vejle Boldklub har fundet klubbens nye cheftræner. Det bliver Carit Falch, som Superliga-klubben har købt fri i Lyngby.

Det sker blot nogle uger efter, at Vejle meldte ud, at de ikke ville fortsætte samarbejdet med Constantin Galca. Det skriver Bold mandag eftermiddag.

Carit Falach skrev kort inden jul under på en ny kontrakt med Superliga-nedrykkerne, som ville holde ham i klubben frem til 2023.

Bold skriver ingenting om, hvad det koster Vejle at købe deres nye cheftræner fri af sin kontrakt. Historien melder heller ingenting om, hvornår Carit Falch har sin første arbejdsdag i Nørreskoven.

Constantin Galca.
Constantin Galca. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det var helt præcist den 18. maj tidligere på året, at Vejle fortalte omverdenen, at de ikke forlængede kontrakten med 49-årige Constantin Calca.

»I denne sæson er Vejle Boldklub og Constantin Galca kommet i mål med den første overlevelse af den første sæson i 3F Superligaen siden år 2000. Det er en flot bedrift, og Galca efterlader et stærkt fundament og et mere professionelt setup i Nørreskoven, end da han kom hertil,« sagde Henrik Tønder, der er direktør i Vejle Boldklub, i en pressemeddelelse i den forbindelse.

Rumæneren fik dermed cirka to år i spidsen for Superliga-klubben. Han blev således ansat i Vejle i marts 2019.

Skilsmissen mellem Vejle og klubbens nu tidligere cheftræner skyldtes ikke kun fodboldmæssige ting. Der var også penge involveret.

Det handlede eksempelvis om trupsammensætningen til den kommende Superligasæson, der begynder om lidt over en måned.

Hele den historie, som er baseret på B.T.s oplysninger, kan du læse HER.