'Vi kæmper kamp 818 med dig! Denne redder du også, Høgh'.

Sådan stod der på det banner, som OB's fans havde lavet inden kampen mod FC Midtjylland som en hyldest til Lars Høgh, der er blevet ramt af kræft.

Ud over at holde banneret oppe fik Lars Høgh også en stor klapsalve fra fansene på stadion, hvilket skete efter 8 minutter og 17 sekunder af kampen - et tidspunkt, som nok ikke er valgt tilfældigt.

Den tidligere målmand nåede nemlig at spille 817 kampe for den fynske klub, og han er på ingen måde glemt i Odense. Byen, han spillede i, og klubben, han spillede for, i mere end 20 år.

Det var dette banner, der blev vist frem i Odense søndag aften.
Det var dette banner, der blev vist frem i Odense søndag aften. Foto: Claus Fisker
Vis mere

Og Lars Høgh har på ingen måde glemt OB heller, for OB's fanklubs formand, Brian Larsen, fortæller i et opslag på Facebook-siden 'De Stribede', at han efter hyldesten søndag aften har hørt fra den tidligere målmand, der ønskede at sende en stor tak.

'Jeg er i dag blevet ringet op af Lars Høgh. Han vil gerne takke alle for den fine gestus, han fik til kampen i går mod FC Midtjylland. Både banner og klapsalver rørte ham dybt og har en kæmpe betydning for ham. Han fortalte yderligere, at situationen omkring sygdommen er alvorlig, så han har brug for al den støtte, han kan få. Han sluttede samtalen af med igen at fortælle, hvilken stor betydning det har, at der bliver tænkt på ham her i Odense,' skriver Brian Larsen.

Lars Høgh (tv.) er målmandstræner i Brøndby.
Lars Høgh (tv.) er målmandstræner i Brøndby. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Siden nyheden om Lars Høghs sygdom kom frem, er det på de sociale medier også vrimlet ind med hilsner og varme tanker til den tidligere målmand, der i dag arbejder som målmandstræner for herrelandsholdet og Brøndby IF.

Det var sidstnævnte, der meddelte, at Lars Høgh er blevet ramt af kræft og dermed trapper ned for tilstedeværelsen på træningsbanen for at fokusere på at blive rask.

'Alle i Brøndby IF er berørte af den svære situation, som Lars og hans familie er igennem, og vi håber alle, at Lars kommer godt igennem denne svære periode. Jeg har kendt Lars i en menneskealder, og såvel fagligt som personligt er han et enestående menneske,' siger Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, i pressemeddelelsen.