Fodboldlandsholdets målmandstræner, Lars Høgh, er blevet ramt af kræft. Det oplyser superliga-klubben Brøndby, som også har Høgh på lønningslisten, på sin hjemmeside.

Ifølge superliga-klubben er Lars Høgh gået i gang med behandling. Det medfører, at den 59-årige målmandscoach i den kommende periode 'vil trappe sin tilstedeværelse på træningsbanerne i Brøndby IF ned, så han sammen med familien kan fokusere på at blive rask,' skriver Brøndby IF.

»Alle i Brøndby IF er berørte af den svære situation, som Lars og hans familie er igennem, og vi håber alle, at Lars kommer godt igennem denne svære periode. Jeg har kendt Lars i en menneskealder, og såvel fagligt som personligt er han et enestående menneske,«  siger sportsdirektør Troels Bech.

»Lars har udviklet målmandsgerningen i Danmark som ingen anden igennem de sidste 20 år, og så er han et af de varmeste og rareste mennesker, jeg kender, der altid har tid til en snak om andet end fodbold. Vi sender alle vores tanker og støtte til Lars og hans familie,« fortsætter han.

Lars Høgh har været tilknyttet Brøndby IF som målmandscoach siden 2016. Det er ikke første gang, at Lars Høgh er en del af Brøndby-familien, da han i perioden 2007 til 2012 ligeledes var målmandscoach for Brøndby IF.

Lars Høgh ønsker ikke at udtale sig og beder om ro omkring sin behandling og sin familie, skriver Brøndby IF.