FC København laver en markant rokade i trænerstaben.

Efter 20 år som fysisk træner hos Superliga-giganterne stopper Anders Storskov i FCK, oplyser FCK på sin hjemmeside.

»Baggrunden for, at vi nu stopper samarbejdet er en omstrukturering af vores sundhedssektor foretaget på baggrund af en grundig både ekstern og intern analyse. Det gør, at vi skal arbejde på en ny måde på en række områder, herunder det område, Anders har haft ansvaret for. Det har vi valgt at finde en anden profil til,« siger Ståle Solbakken

FC København har været hårdt ramt af skader hos flere profiler i den netop afsluttede sæson. Det kan være en af årsagerne til Storskovs exit, som må tolkes som en fyring.

Foto: Marie Hald
Vis mere

Den nye konstellation omkring sundhedssektoren og trænerteamet bliver meldt ud, så snart det er på plads, meddeler FCK. Anders Storskov kom til FCK i 2000, og har siden været med til at vinde blandt andet 12 mesterskaber for klubben.

»Jeg har haft en masse utroligt gode år i FCK, hvor jeg har nydt at arbejde med dygtige kolleger og et hav af dygtige spillere,« siger Storskov til FCK.dk.

»Anders har leveret en helt fantastisk indsats for klubben gennem 20 år og han har været en stor del af den udvikling, vi har været igennem i FCK,« lyder det fra Ståle Solbakken.

I den forgange sæson, som sluttede med kvartfinale-nederlaget til Manchester United i Europa League, har budt på skader i hobetal for FCK, som har måtte undvære profiler som Dame N'Doye, Viktor Fischer, Nicolai Boilesen og Jonas Wind i det seneste år, hvilket bruges som en af forklaringerne på, at FCK glippede guldet.