Nu har Nicklas Bendtner chancen.

Chancen for igen at få sin karriere på ret køl efter en turbulent afslutning i Rosenborg.

'Spændende, tror og håber, at min ven Bendtner er klar over, at den chance han nu får i FCK af Ståle skal gribes NU.'

Sådan skriver den tidligere bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment Flemming Østergaard, også kendt som Don Ø, i et opslag på Facebook, som kan ses i bunden af artiklen.

Flemming Østergaard håber, Nicklas Bendtner bliver en succes i FCK.
Flemming Østergaard håber, Nicklas Bendtner bliver en succes i FCK. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

'Han har nu mulighed for at genoprette sin karriere, skuf IKKE de mange FCK-fans og ikke mindst dig selv!' skriver Flemming Østergaard videre, inden han kommer med en kæk lille opsang til angriberen.

For 'Don Ø' understreger, at 31-årige Bendtner for alt i verden ikke skal dumme sig.

'Jeg vil personligt give dig en »røvfuld«, hvis du kvajer dig. Arbejd hårdt og målrettet, så skal det nok lykkes. Endelig vær klar over at du bliver mandsopdækket på banen, men det bør være unødvendigt, at det også skal ske uden for banen,' skriver Flemming Østergaard.

Det var sent mandag aften, det blev offentliggjort, at Nicklas Bendtner har skrevet under på en kontrakt på fire måneder med F.C. København. Han træner første gang med sine nye holdkammerater onsdag, og han satte også selv nogle ord på skiftet på de sociale medier.

Nicklas Bendtner skifter til FCK på en kontrakt på fire måneder.
Nicklas Bendtner skifter til FCK på en kontrakt på fire måneder. Foto: FCK
Vis mere

'Da jeg var 16 og drog hjemmefra, var der meget, jeg ikke vidste noget om. Men jeg vidste i hvert fald, at jeg gerne ville vende tilbage til K.B. og FCK en skønne dag,' skrev han sent mandag aften på sin Instagram-profil.

Og han understregede selv, at han vil gøre alt, han kan i den hvide trøje indtil nytår, hvor kontrakten gælder til.

'Det var ikke med min gode vilje, at jeg lå stille over sommeren. Men pausen har i det mindste gjort mig klogere på, hvor jeg står i min karriere. Jeg er overhovedet ikke træt af fodbold. Jeg er sulten og motiveret som aldrig før,' skrev Nicklas Bendtner.

Angriberen kom til Rosenborg i foråret 2017, og det første år tog han Eliteserien med storm og blev topscorer for Rosenborg. De sidste måneder har danskeren dog været ude i kulden i det norske, og med en kontrakt

Andre læser også