Brøndbys storaktionær Torben Bjørn Christensen beklager, at hans ellers venligtsindede initiativ har fået flere fans til at blive vrede.

Lørdag havde han inviteret den tidligere FCK-formand Flemming Østergaard med som gæst til topkampen mod FC Midtjylland. Det er blevet kritiseret voldsomt blandt fans, der ikke selv kunne være til stede ved kampen grundet coronarestriktionerne.

Ved kampen blev det markeret, at Brøndby-legenden og tidligere træner Ebbe Skovdahl er gået bort, og det ville Flemming Østergaard gerne være en del af.

»Jeg beklager, hvis det her har fået nogle fans til at blive sure på mig. Jeg tænkte mig måske ikke om, men jeg ville rigtig gerne give Ebbe en sidste ære ved, at Flemming Østergaard kom og deltog,« siger Torben Bjørn Christensen oven på den episode, der har fået en række Brøndby-fans til at udtrykke forargelse.

Lørdagens topkamp mod FC Midtjylland ville ifølge Brøndby-direktør Ole Palmå godt kunne have trukket 20.000 mennesker til lægterne under normale omstændigheder, men 500 er som bekendt det maksimale antal, der får adgang grundet coronarestriktionerne.

Det begrænsede antal har gjort, at Brøndbys fans har udtrykt ønske om, at klubben benytter pladserne til at pleje sine investorer og sponsorer, og samtidig satte de selv gang i en kampagne, hvor over 6.000 støttebilletter blev solgt til stor glæde for klubben.

Alligevel har der været utilfredshed og enkelte steder vrede efter kampen hos flere fans, fordi den tidligere FC København-formand Flemming Østergaard, også kendt som Don Ø, dukkede op på et billede som tilskuer til kampen.

Enkelte har på Twitter udtrykt, at de er færdige med at købe støttebilletter, hvis det er rigtigt, at Don Ø var til stede på beskostning af en fan.

»Jeg kan faktisk godt forstå, at de skriver sådan, fordi Brøndby betyder så meget for dem, og jeg vil dem faktisk det bedste i verden,« siger Torben Bjørn Christensen og forklarer, hvorfor Flemming Østergaard var til stede ved kampen:

»Den korte historie er, at Flemming bor under 500 meter væk fra mig privat. Jeg har kendt ham i lang tid. Lørdag eftermiddag ringer han til mig, fordi han gerne ville til kampen, så han kunne vise Ebbe Skovdahl den sidste ære. Og så prøvede jeg at ringe ud for at høre, om der var nogen, der eventuelt ikke kunne komme. Vi plejer i bestyrelsen gerne at give vores pladser fri til supportere, fordi vi har en megastor opbakning fra dem, og så var jeg så heldig, at der var en plads,« lyder det fra Torben Bjørn Christensen, som hurtigt efter kampen kunne konstatere, at hans invitation af Flemming Østergaard ikke blev vel modtaget.

»Jeg har set det, og jeg er rigtig ked af det. Det var slet ikke sådan ment, og jeg kan sgu godt forstå det. Normalt giver vi i bestyrelsen pladserne fri. Der var kun en anden fra bestyrelsen ud over mig til kampen,« siger han og tilføjer desuden om sit engagement i Brøndby, at han er dér, fordi klubbens fans gør stedet til noget specielt.

»Jeg er i klubben på grund af det kick, fansene giver mig, for jeg er udmærket klar over, at jeg ikke bliver rig af at investere i fodbold. Brøndbys fans er helt unikke, og det har jeg ikke set andre steder på samme måde,« slutter han.