Han har ikke været meget for at indrømme det, men mandag aften gik den ikke længere.

Tårerne har nemlig fået frit løb, da én af de større tv-bomber i nyere tid blev smidt i sidste uge.

Carsten Werge valgte her at sige sit mangeårige job som fodboldkommentator op, og den beslutning krævede et opkald, som han aldrig havde troet, han skulle foretage.

Det afslører den legendariske tv-kommentator i TV3 Sports 'Offside'-program, hvor han fortæller, at selve opkaldet til hans nu forhenværende chef på TV3 Sport, Peter Nørrelund, rørte ham dybt.

Carsten Werge i Parken inden hans sidste tjans som kommentator.
Carsten Werge i Parken inden hans sidste tjans som kommentator. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Jeg tudbrølede, da jeg fortalte ham, at jeg sagde op. Jeg var fandeme ked af det,« siger den velkendte tv-stemme i programmet og tilføjer:

»Jeg var så spændt på, hvordan han tog det, for det var så vigtigt for mig at komme ud af den skide dør på en ordentlig måde.«

Efter 23 år er det nu slut for den ikoniske fodboldstemme, som dermed har kommenteret sin sidste kamp for TV3 Sport. I hvert fald i denne omgang.

FC Københavns 3-2-sejr over Sønderjyske blev 61-årige Carsten Werge sidste, og da slutfløjtet lød, var det da også umuligt for ham ikke at blive rørt endnu en gang, da hans trofaste makker Per Frimann takkede ham for mange gode år sammen.

Den historie kan du læse mere om HER.

Det var i sidste uge, det kom frem, at en af Danmarks største fodboldstemmer nogensinde havde sagt ja til et job som fodboldredaktør på TV 2, og det betød samtidig et stop på TV3 Sport og et endeligt farvel til livet på tv-skærmen.

Noget, der først og fremmest skyldes, at det er tid til at prøve noget nyt og anderledes, fortæller Carsten Werge, der snart fylder 62.

I videoen øverst kan du høre Carsten Werge fortælle om det svære opkald.

Andre læser også