Der var Tobias Salquist, og der var Mark Brink.

En af dem er ved at slippe ud efter talrige bud - Tobias Salquist.

Men Mark Brink kan godt glemme det.

B.T. kan ellers afsløre, at Molde denne vinter har lagt et bud på over fem millioner kroner på den 25-årige midtbaneprofil i Silkeborg.

Mark Brink har fået flere tilbud afvist af Silkeborg. 
Mark Brink har fået flere tilbud afvist af Silkeborg.  Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det er dog blevet afvist.

Som det har været tilfældet med Tobias Salquist i de seneste transfervinduer, er der ellers også faldet flere bud på Mark Brink i det sidste halve år.

Fra forskellige klubber i forskellige ligaer.

Ifølge B.T.s oplysninger prøvede Holstein Kiel også i sommer at byde over fem millioner kroner på Silkeborgs dirigent på midtbanen, og franske Valenciennes forsøgte sig i sidste transfervindue med et bud på seks millioner kroner, men sportschef Jesper Stüker står fast og takker nej.

Der er ikke noget at gøre, Mark Brink kan ærgre sig over, at han ikke får lov at smutte fra Silkeborg. 
Der er ikke noget at gøre, Mark Brink kan ærgre sig over, at han ikke får lov at smutte fra Silkeborg.  Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

Ifølge B.T.s kilder i Silkeborg er beskeden, at Mark Brink simpelthen er for vigtig. Ikke bare det, han er en nøglespiller, der efter ledelsens overbevisning er for vigtig, hvorfor man ikke vil sælge ham.

Mark Brink er ifølge kilder i spillertruppen ellers meget motiveret for at prøve noget nyt efter fire år i klubben, og en udlandskarriere er fristende.

Ifølge B.T.s oplysninger har diskussioner om buddene på Mark Brink også ført til ophedede diskussioner mellem ham selv, hans bagland og Silkeborgs ledelse med Jesper Stüker i spidsen som sportschef, men beslutningen er krystalklar - Mark Brink er ikke til salg.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Mark Brink om sagen, men det er ikke lykkedes.

Jesper Stüker er ikke vendt tilbage på B.T.s henvendelser.

Mark Brinks kontrakt med Silkeborg udløber om halvandet år.